Арт медитация и сътворяване на пясъчна мандала 28.01.2018

 

 

Всичко в природата е циклично и има своите начало, край и ново начало… безконечно и ритмично… Без значение дали осъзнаваме или не, мандалите тихо съпътстват всеки един аспект  от  живота ни. От хиляди години мандалите се използват като инструмент за трансформация. Тъй като са познати на хората по цялата земя под една или друга форма, те присъстват в колективното несъзнавано на човечеството. Те говорят директно на душата, която дълбоко в себе си разбира символиката им.

Каним  Ви на едно вълнуващо пътуване към себе си чрез сътворяването на пясъчна мандала на 28.01. 2018 в  уютното и топло кафененце  в Капана  Bаrber & Cat, което ще бъде отворено само за нас от 10 до 13 часа.

Вашата лична манадла, която ще сътворите  ще бъде открита чрез кратка медитация, която ще направим в началото , след това всеки ще даде воля на душата си да се изрази чрез форми и цветове.

Може да сътворите мандала за освобождаване от натрупан страх, за хармония и спокойствие, за здраве или каквато решите Вие.

Материалът, който ще използвате е цветен пясък.Посредством чакпури- метални фунии, направени ръчно специално за целта, песъчинките ще изпълнят постепенно формите на мандалата.

Мандалата, която ще сътворите независимо от формата ѝ е живо, дишащо и движещо се поле от енергия. Практиката е трансформираща и освобождаваща, води до себепознание и самонаблюдение.

Накрая мандалата се разрушава като символ на преходността на материалния свят.

 

Водещ : Лора Тодорова – преподавател по йога www.om-plovdiv.com

Записване на телефон 0878 300 250  и като внесете таксата за участие в Bаrber&Cat , улица Г.Бенковски 14.

Такса за участие 20 лв. Включва материалите, плодове и сладки за похапване.

Групата е до 10 човека .

С какво ще Ви бъде полезна тази практика:

  • Развива вашият творчески потенциал
  • Подобрява физическото и емоционалното ви състояние.
  • Развива интуицията и връзката ви с подсъзнанието
  • Може да се използва за привличане на богатство, любов, здраве, блогополучие.
  • Разрешава сложни житейски въпроси, чрез освобождаване на енергия.
  • По време на практиката вие сте в динамична концентрация и медитация, за да може след приключването й да останете в тишина и да се свържете с енергията на сътвореното от Вас.

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.

  • index_bot