Гонг медитация
19
ян.

Гонг Медитация и Звукотерапия „Ганеша” с Ани /АнНамЕлия/ -12.02.2023

12 Февруари/Неделя/ от 11.00 ч Йога студио „Ом“, гр. Пловдив  ул. Богомил 31 ет, 2

Заповядайте  да се потопим във вибрациите на звуците от гонговете и тибетските купи и да се свържем с изначалната жизнена енергия и мъдрост в нас.

Денят е изключително подходящ за навлизане навътре и свързване с вътрешното ни знание и мъдрост. Ще се свържем с енергията на Ганеша, който ще ни помогне да се разчисти пътя ни от препятствия и ума ни от илюзии.

По време на тази специална практика ще работим заедно за пречистване, баланс и хармония на всички нива. Носете си вода за зареждане.

Всяка Гонг медитация е уникална и неповторима. Високите енергии на Земята, Слънцето и Луната ни помагат да усетим все по – интензивно вибрациите и да реализираме различни дълбоки преживявания. Всичко във Вселената е вибрация. Всеки един предмет около нас вибрира с определена честота на трептене. Нашите тела, органи и клетки също имат своя собствена честота на трептене.

Гонг сесията въздейства чрез вибрацията на звука върху тялото ни. Изчиства енергийно и лекува тялото ни. Звукът не само се чува с ушите, но и се усеща във всяка клетка на тялото ни. Комбинирайки звука на гонга със свещеното намерение, използвайки и други инструменти и глас, фокусирани върху определена честота на вибрацията се подпомага изцелението на тялото. Мозъчните вълни се синхронизират и се достига едно дълбоко състояние на релаксация, като се възстановява нормалната вибрационна честота, която е била в дисхармония.

Сесиите с гонг и тибетски купи имат за цел енергийно пречистване и хармонизация, освобождаване от стреса и напрежението, дълбока релаксация и медитация.

Ако искате да се отпуснете и премахнете стреса и напрежението, ако искате да изчистите ума си от натрапчивите мисли и да се освободите от негативните емоции или просто да се хармонизирате енергийно и да медитирате на лечебните звуци на тези древни инструменти, тогава тези сесии са за вас!

Ефектът на гонг банята продължава и след приключване на сесията. Може да си донесете вода, която да се зареди с вибрациите на свещените инструменти.

За записване тел.0878 300 250 – Лора Тодорова /само с предварително запазване на място и внасяне на сумата в йога студио ОМ/

 Размяна на енергия – 30 лв

Водещ – Ани /АнНам Елия/ – Гонг мастер  и звуков терапевт- използва различни инструменти и тибетски купи.

 Анелия Борисова- АнНам Елия практикува духовни практи повече от 17 години.

Създател на Йога студио ОМ Шанти-Варна и  Йога студио Едно –София.

Преподава Йога, Рейки, Медитация, Енергийни практики, Йога за деца, Йога за мама и бебе, Йога за бременни, води обучения за Йога инструктори и Рейки.