Пясъчна мадала
04
апр.

Арт медитация чрез сътворяване на пясъчна мандала

Място : Йога студио“ ОМ“ – улица „Железарска“ № 16, етаж 2

Час: от 11 до 14 часа

Кога: 10.04. неделя

Водещ на практиката Лора Тодорова -Лалита- йога преподавател.

Цена за участие 15лв.

Пролетта е сезон на събуждането на природата за нов живот. Това е процес на обновяване, пречистване и зараждане на новия живот.

Ще използваме сътворяването на пясъчната мандала, за да потърсим в себе си пътища за промяна, да се свържем с вътрешния мир и хармония и да пренесем това състояние в живота си.

По време на тази практика ще научите какво е мандала, какво е значението на формите и цветовете, принципите на  нейното създаване и какво е въздействието на личната мандала.

Всеки от участниците ще създаде своя индивидуална пясъчна мандала и ще се докосне до това древно изкуство, което произлиза от Индия, по-късно е пренесено в Тибет от будистките монаси и цяла Азия, а през последните години и в целия свят.

Пясъчната мандала се прави от цветен пясък, чрез  ръчно направени метални фунии- чакпури. Постепенно самият процес на сътворяване се превръща в динамична медитация.

Участие само с предварително записване и внасяне на таксата за участие  в студиото. Телефон за информация -0878 300 250 -Лора Тодорова

Връзка към страницата ни във фейсбук, където можете да видите предишни такива практики и начина на изработване посредством чакпури и цветен пясък.
https://www.facebook.com/Yoga-studio-OM-Plovdiv-164508170250428/