Аюрведа
11
юни

Аюрведични прегледи и лекция на тема: „Поддържане здравето на жената чрез Аюрведа“

Аюрведа, автентичната наука за здравето е стара колкото самото човечество. Аюрведа на санскрит означава „Наука за живота” ”. [Ayur – живот и Veda – наука]. Писмените данни за цялостната система за естествено здраве датират от около 5000 години. От година на година мъдреци и лекари са преоткривали тази безкрайна мъдрост за здравето.

Животът следва да е в синхрон със законите на природата. Това е основният фокус на Аюрведа.

Индо-българската Фондация „Девам“, Йога студио „ОМ“ – Пловдив www.om-plovdiv.com и Yoga Place -Пловдив, организират аюрведична консултация-преглед при Д-р Гарима Кхаджанчи.

Д-р Гарима е индийка, опитен аюрведичен лекар и аюрведа учител. Тя е получила бакалавърска степен от университета в Делхи и работи със световноизвестния експерт по аюрведа д-р Партап Чаухан, за да изпълни мисията на Джива Аюрведа, която трябва да доведе Аюрведа във всеки дом.
От името на Джива Аюрведа, д-р Гарима е пътувала във Франция, Полша и много други страни, за да води курсове по „Основи на аюрведа“, „Аюрведическо готвене и хранене“,“Управление на стреса“ и много други теми. Тя провежда и семинари за национални и международни студенти.

Като старши лекар в Джива Аюрведа, консултира пациенти, както и обучава студенти, които посещават Джива. Освен това е преподавала йога в много йога центрове в Индия и изнася лекции в корпоративни офиси. Представянето на Аюрведа в съвременен контекст е силата на д-р Гарима като учител и лекар.

Прегледът е чрез пулсова диагностика и продължава 45 мин.
Цена: 60 лв.

Дата : 18.06. неделя от 9 до 18ч. в залата на Yoga Place – Пловдив, улица„Опълченска „ 13  

 на 19.06 от 9 до 14 часа в салон  за красота „Максима“ -Капана, улица „Бенковски“ 20

За да си запазите час за прегледа и за повече информация
Тел.0878 300 250 –Лора Тодорова
.
––––––––––––––––––––––––––––-
Лекция на тема :“ Поддържане здравето на жената чрез Аюрведа“
Начален час: 18.30ч.
Място на провеждане: Yoga Place-Пловдив ул. Опълченска 13
Вход за лекцията: дарение
–––––––––––––––––––––––––––––

Д-р Гарима Кхаджанчи
Д-р Гарима Кхаджанчи