д-р Адвет Трипатхи
03
февр.

Аюрведични прегледи при д-р Адвет Трипатхи 24-26.02.2017

За пета поредна година д-р Адвет Трипатхи ще гостува в Пловдив в йога студио „ОМ“ и ще проведе аюрведични прегледи чрез пулсова диагностика.

Фондация „Девъм“ и Йога студио“ ОМ „- Пловдив ви канят на аюрведични консултации при д-р Адвет Трипатхи, четвърто поколение аюрведичен лекар.
Аюрведа е холистичен метод за лечение. Тя е път към хармонията, дълголетието и единението или вечна мъдрост за природата, такава каквато се проявява в живота.
Прилагането ѝ носи щастие, здраве и творческо израстване. Ако всички енергии в тялото се приведат в равновесие, болестта и процесите на физическо увреждане могат да бъдат значително намалени. Способността на човека за самолечение е основна концепция на науката Аюрведа, но също така системата е насочена към промяна в жизнената философия, тя е приложима във всички сфери на човешкия живот.

Д-р Адвет Трипатхи ще сподели познание и опит, благодарение, на които Аюрведа ще стане част от вас, от вашия живот. Сигурни сме в това! Всеки, който се е докоснал до това древно познание, знае, че това е нещо изконно и дълбоко,всички носим усещането за него.

Аюрведичната консултация е холистичен метод за определяне съотношението на дошите в индивидуален план. Дошите определят характеристиките на нашето тяло и душа. Всеки има своя уникална комбинация от трите доши- ВАТА, ПИТТА и КАФА, определящи неговата уникална конституция. Тя е изначална и определя психо-физиологичната индивидуалност на всеки един от нас. В следствие на много и разнообразни фактори, като стрес, замърсяване, начин на хранене, неприемлив, според аюрведичния тип, към който принадлежим, начин на живот без изграден режим и т.н., води до дисбаланс в дошовата изначална хармония.
Това от своя страна причинява страдание и дисхармония, болести и неразположения от различен характер. Този дисбаланс може да се коригира, благодарение на многобройните средства за повлияване в Аюрведа, сред които са:
билките, маслата, есенциите, детоксикацията, правилния режим на хранене и физическата активност, според дошовия тип и т.н.
Оказва се, отново, че от нашата свободна воля зависи, дали хармонията и баланса, ще бъдат „нашия“ начин на съществуване.

Прегледите в Пловдив ще се проведат в Йога студио ОМ, улица Железарска /Капана/ , № 16, етаж 2.
На 24, 25 и 26 .02.2017 / петък,събота и неделя/

На 25.02 . от 17 до 18ч. ще има лекция на тема: „Дошите и как да ги балансираме“
Вход с дарения.

ПРЕГЛЕДЪТ ПРОДЪЛЖАВА 20 мин. За записване и повече информация:

тел. 0878 300 250 – Лора Тодорова и на е-мейл: yogastudio_om.pl@abv.bg