Гонг медитация
24
сеп.

ГОНГ Медитация по Новолуние -17.10.2020

ГОНГ МЕДИТАЦИЯ ПО  НОВОЛУНИЕ  – 17.10.2020
/гонг и тибетски купи/

 

Сред множеството различни практики за саморазвитие и самопознание, гонг медитацията заема специално място. Това е един вид звукотерапия, по време на която участниците получават вибрационно-акустичен масаж и несравнимо преживяване.

 

Гонг медитацията е процес на потапяне в състояние на променено съзнание, транс с помощта на звукови вибрации.

Някои хора, които вече са били на такава медитация, приемат вибрациите на гонга като средство и начин да се доближат до разбирането за същността на нещата и процесите, защото гонгът действа на различни нива: чрез физическото тяло и на нивото на съзнанието.

По време на практиката тялото получава дълбок вибрационно-акустичен масаж. Всяка клетка взаимодейства със звукова вълна. Благодарение на това се активират имунната и ендокринната система на тялото, двете полукълба на мозъка и гръбначния мозък се синхронизират.

 

Освен това всеки орган на човешкото тяло: сърце, черен дроб, бъбреци и т.н, има своя собствена резонансна честота. Вибрациите, които създава гонгът, изпълват тялото с естествена сила и здраве.

На психо-емоционално ниво звуците на гонга пробуждат и издигат на повърхността значителни, но не напълно усвоени емоции и чувства, които се проявяват в тялото като мускулни спазми или блокажи.
Самото отпускането по време на медитацията разтваря болката, позволявайки на вибрацията да проникне дълбоко в тъканта. Енергията започва да се движи свободно по цялото тяло, пускайки емоционалния стрес и в резултат проблемите изчезват от различни сфери на живота.

Взаимодействието с вибрациите на гонга носи общо лечебен ефект за организма. Тази практика дава възможност да видите различни житейски ситуации (минали или настоящи) от различен ъгъл и да промените отношението си към тях.

17.10.2020 – СЪБОТА

Първа група  от 16 до 17.30ч.

Втора група от 18 до 19.30 ч.

Местата са ограничени до 20, с оглед спазване на необходимата дистанция и протиепидемиологични  мерки.

Място на провеждане: ул. Райко Даскалов 72 ет.1

Йога студио „Лая“ и Йога студио“ ОМ“ Пловдив

Цена: 20 лв

Само с предварително записване като се обадите
на следните телефони:

0887 821 561 – Милена Гарова
0878 300 250 – Лора Тодорова

 

Носете си лично шалте, шал или голяма кърпа, която да постелете върху общите шалтета в студиото, нещо за завиване, шал или връхна дреха, защото практика е с продължителност 1.5 часа и води до дълбоко отпускане.