12
окт.

Йога практика водена от Христо Илиев 18.10. от 18.30 часа

ПРИЯТЕЛИ на ЙОГА,

С най- голямо удоволствие Ви каним на йога практика, която ще бъде проведена от  Христо Илиев.

Кога: 18.10. 2018 – четвъртък

Къде: Пловдив, залата на YOGA PLACE- улица „Опълченска „ 13

Час: 18.30- 20ч.

От 20ч. до 21ч.- време за въпроси и отговори

Христо Илиев или по известен в йога средите като Йогата е от Добрич. Започва да практикува йога още като тийнейджър по здравословни причини и постепенно навлизайки в този океан от знания, мъдрост и практики става учител и  вдъхновител за стотици хора, с които споделя своят опит и практика в йога.

Изнася беседи, лекции, провежда семинари в Добрич и цялата страна и е скъп гост и вдъхновител за всички, които търсят свободата  и светлината на духа си и  вървят по пътя на  себепознанието.

Автор е на книгите“Затворът“, „Фрагменти от цялото“ и Яма и Нияма- координатната система на йога“.

Христо Илиев казва,че „Йога е свързана  с процеса на осъзнаване, защото той има начало, но няма край. Ако в началото съм осъзнавал, че това е система, която ми помогна да възстановя здравето си, после открих, че действа положително и върху психиката, самочувствието, паметта. Още по-късно разбрах, че действа разкриващо и на способностите, които всеки човек носи в себе си” и още  „Има много разновидности на йога, но йога е една, защото самата дума означава единност, цялостност. Това, което се приема като отделни видове йога, всъщност са отделни нюанси на цялото.“

Цена: 10 лв.

С предварително записване, местата в залата са ограничени.

Телефон 0878 300 250 –Лора Тодорова