Йога за бременни
14
сеп.

Йога за бременни от 18.09.2020

Йога може да се практикува по време на бременността и с това този период става по-лесно преодолим, хормоните се нормализират, физическото тялото се стяга, дишането става дълбоко, контролирано и ритмично, чрез практиките за релаксация и медитация умът се успокоява и всичко това подготвя бъдещата майка за леко и осъзнато раждане.

ЙОГА за лека бременност- курс от 8 занимания, от 18.09. до 6.11.2020   от 10 до 11.30ч.
Целта на този курс е чрез специално подбрани упражнения и асани да се въздейства на всички мускулни групи, да се поготвят ставите и тялото за предстоящето раждане.
Дихателните техники също са подбрани, някои от тях ще практикувате по време на цялата бременност, а други по време на раждането.
Всяко занимане ще завършва с релаксация, Йога Нидра или медитация – въздействието е преди всичко върху създаване на спокоен и уравновесен ум, предпоставка за създаване на  спокойна атмосфера около процеса на раждане и след това в дома, заедно с новия член на семейството.
Ще имаме лекция за здравословно хранене, за кърменето, а в края на всяко занимание ще отделяме малко време за въпроси и споделяне.
Само с предварително записване на тел. 0878 300 250.
Пловдив, ул.Райко Даскалов 72, ет 1
Цена на целия курс 50 лв., заплаща се предварително.
Може да се включите в курса след 3- ти месец от бременността.
Водещ на курса Лора Тодорова – Лалита, лицензиран йога инструктор.