Гонг медитация
10
май

Медитация с гонг, тибетски купи и мантра – 29 май

Интересна и вълнуваща  медитация с гонг, тибетски пеещи купи и великата мантра за здраве, енергия и сила- Махамритюнджая мантра.

Преди медитацията и след нея на всеки участник ще му бъде направена аура диагностика, за да се проследи какво е влиянието на звуците и мантрата върху състоянието на чакрите и аурата.

Всички, които са участвали вече на подобна пракитка са усетили  въздействието на гонга и тибетските купи, вибрациите им са лечебни, заради наслагващите се звуци, които създават обертонове, активиращи едновременно двете мозъчни полукълба. Двата гонга и другите инструменти са ръчно изработени на специални честоти, които влизат в резонанс с човешкото звуково поле.

Диагностиката с аура камера, която ще се извърши преди практиката и след нея, ще ви покаже, как се променя енергийното тяло под въздействието на благотворното звуково и вибрационно влияние на гонговете и мантрата.

Въздействието е на всички нива: облекчават се болки във врата и главата, освобождават се блокажи в гръдния кош и горните дихателни пътища, мускулни и ставни болки, подобрява се диапазона на движение, умът се успокоява и релаксира, понижават се нивата на стрес, напрежиние и умора в мозъка, стимулира се дейността на жлезите с вътрешна секреция, нервната система се възстановява, подсъзнателният ум  се освобождава от негативните модели на мислене.

В залата има шалтета и обеяла, носете си лична кърпа или шал за постилане и ако искате нещо за завиване.

Участие само с предварително записване на телефон  0878 300 250– Лора Тодорова

Капацитет на залата – 15 места.

В случай, че сте се записали, но сте възпрепятствани да участвате, моля, да се обадите навреме, за да уведомим хора, които биха дошли на вашето място.

Цена: 20лв включва и  две  снимки на аурата преди и след практиката.

За да не губим време преди практиката всеки да носи четливо написан и- мейл, на който ще ви  бъдат изпратени резултатите от аура камерата.

 29 май – събота

Първа група от 14 до 16 часа.

Втора група от 17 до 19 часа

Водещ  Стойчо Георгиев- Аура диагностик и гонг лечител.
Освен работата с Гонга, срещата със Стойчо Георгиев ще ви даде възможността да изследвате своята Аура, да проследите взаимовръзката между емоции и болест и да намерите пътя към здравето.
Няколко йога практики подтикват Стойчо да промени ежедневието си коренно, в преломен момент от живота му. От тогава практикува йога всеки ден. По естествен път при него достига информацията за Аура камерата и той започва да използва тази технология, за да помага на хората да видят невидимото поле, в което живеят.
Стойчо Георгиев е специалист по измерване и диагностика на човешкото електромагнитно поле.
Разполага с един от рядко срещаните в България уреди, който има възможност да обследва аурата на човек за нарушения, както и системата от чакри за блокажи и дисбаланс.

От много години се интересува от здравословен начин на живот и духовни практики. Знанията, които е придобил в търсенията  си, е превърнал в познание, чрез своята лична опитност, помага на хората, които се затрудняват в избора си на посока, като се старае да не се намесва директно в техния път, а да бъде катализатор на техните процеси.

Според Стойчо така необходимата Промяна е много близо и прави всичко по силите си за нейното осъществяване.

Любимата част от работата му е контактът с хората, взаимодействието с тях и възможността да обогати личните им преживявания и разбирания по научен и доказан метод.

Водещ на мантрата, която ще изпеем 54 или 108 пъти /зависи от групата/ –

Гонг медитация
йога, медитация, звук, вибрация

Лора Тодорова, дългогодишен йога преподаветел, през 2006 година основава  Йога студио *ОМ* в Пловдив.