Пясъчна мадала
04
ное.

Пясъчна мандала – 6.11. неделя ат 11 до 14 часа

Изработване на индивидуална пясъчна мандала.
За да участвате в тази практика е необходимо единствено желание да изследвате вътрешния си свят.Чрез специална практика преди това ще откриете и видите мандалата, която ще сътворите. В продължение на 2 часа ще рисувате, ще се концентрирате върху това всяка песъчинка да намери своето място, ще релаксирате и същевременно ще участвате в една динамична медитация, каквато е изработването на пясъчна мандала.
Ще използвате сътворяването на пясъчната мандала, за да потърсите в себе си пътища за промяна, да се свържете с вътрешния мир и хармония и да пренесете това състояние в живота си.
По време на тази практика ще научите какво е мандала, какво е значението на формите и цветовете, принципите на нейното създаване и какво е въздействието на личната мандала.
Всеки от участниците ще създаде своя индивидуална пясъчна мандала и ще се докосне до това древно изкуство, което произлиза от Индия, по-късно е пренесено в Тибет от будистките монаси и в цяла Азия, а през последните години и в целия свят.

Пясъчната мандала се прави от цветен пясък, чрез ръчно направени метални фунии- чакпури. Постепенно самият процес на сътворяване се превръща в динамична медитация.
Участие само с предварително записване и внасяне на таксата за участие в студиото. Телефон за информация -0878 300 250 –водещ Лора Тодорова- йога преподавател в йога студио ОМ- Пловдив.

Такса за участие: 15 лв.

Връзка към страницата ни във фейсбук, където можете да видите предишни такива практики и начина на изработване посредством чакпури и цветен пясък.
https://www.facebook.com/Yoga-studio-OM-Plovdiv-164508170250428/