18
ян.

Йога за щитовидната жлеза 3.02.2019

ЙОГА за щитовидната жлеза

3 февруари 2019 – неделя
Пловдив, улица „Опълченска“ 13
от 13 до 17 часа.
Напоследък все по- често се говори за различни патологични състояния в резултат на хормонален дисбаланс на щитовидната жлеза. Заболяване като хашимото е почти като епидемия. Много жени на различна възраст, а вече и мъже страдат от различни заболявания свързани с щитовидната жлеза.
Каква е причината? Стрес или прекалено напрежение. Но ние хората винаги сме били подложени на стрес, пък и никой не живее с представата, че той ще изчезне като с магическа пръчка, защото ние точно сега сме тук.
Как да се справим с това, за да сме здрави или как до се възстанови вече нарушената функция на щитовидната жлеза? С какви практики може да помогне йога, без да се изключва медицинското лечения, как влияе храната и на още много други въпроси ще се опитаме да дадем отговор .

Това е практически семинар, необходимо ви е удобно облекло, защото ще има около 2 часа практическа част от асани, достъпни и за хора, които никога не са практикували йога и различни енергийни практики подпомагащи дейността на щитовидната жлеза. Ще има специална медитация за енергийно изчистване на вишудхи чакра и в края ще си поговорим как да се промени храненето.

Само с предварително записване до 31.01. 2019, необходимо е да се подготвят материали за всеки.

Такса участие: 20 лв.

Телефон за записване 0878 300 250.

Водещ: Лора Тодорова- Лалита- преподавател по йога от 2006 година. Води групи за начинаещи, напреднали и терапевтична йога.
Завършила Следдипломна квалификация за инструктори по йога към НСА – 2005 година и обучение за учители по йога към Института по йога в Индия Бихар Йога Бхарати- 2009 год.Член на Българска Йога Асоциация.