Гонг медитация
12
ное.

Нощна Гонг медитация 27 -28.11. от 22ч. до 04ч.

Заповядайте да се потопите в лечебните и пречистващи вибрации на гонговете и тибетските купи в продължение на цялата нощ.
Релаксация, изцеление, разкриване на своя творчески потенциал чрез звук.
Нощ- пътуване, нощ – преобразуване, нощ – плуване в океана от звуци, когато ние напълно се откажем от цялото си същество и се потопим в изцелението и пълнотата на високочестотните звукови вибрации на планетарните гонгове  и тибетски пеещи купи.
Вие ще спите, а звукът ще върши своята работа!
Гонговете, заедно с дълбокото намерение и енергията на свети Теодосий ще ни помогнат да навлезем в дълбоките нива на медитация и лечение. Точно в този ден дишането и звукът могат да излекуват всяка болест.
Заповядайте към 22.00 ч.на 27.11., облечени с удобни дрехи, донесете си спален чувал, възглавница и/или одеало. Може да си носите и вода и/или чай.
Точно в 4.00  на 28.11.Гонг медитацията ще приключи. Вие най – вероятно ще бъдете дълбоко заспали. 🙂
Цена – 60 лв.
За членовете на Йога студио ОМ – 50 лв.
Местата са ограничени до 12!
Задължително е предварително записване и запазване на място на телефон
0878 300 250- Лора Тодорова.
Възможно е и предаване на живо през фейсбук. Ако желаете да се включите он лайн, моля да ни пишете.
Водещ  – Стойчо Георгиев – гонг мастер и енерготерапевт.

Древните писания казват, че цялата вселена е родена от звука. Целият свят – това е звукът, всичко звучи, и самите ние звучим на определена честота. Човек може да се представи като музикален инструмент, състоящ се от 72 струни, които се контролират от 3 основни струни, минаващи по гръбначния стълб. Струните вибрират в 72000 канали, наречени нади. Ако докоснете струните, всички милиарди клетки в тялото започват да вибрират. Вибрациите на тези струни определят нашата форма на всички нива: физическо, емоционално и умствено. Ако промените вибрацията на човешките „струни“, ще се промени вашата форма, и всичко наоколо. Казано по-просто, ако вашият музикален инструмент не е настроен и звукът е фалшив, свиренете на него ще донесе разочарование, както и обратното, ако каналите- надите вибрират правилно, ние можем да преживеем безкрайността и да бъдем в единство, любов и хармония.