Аура камера
18
сеп.

Йога и гонг медитация

Гонг медитация  преплетена с хармоничните лечебни звуци на тибетски пеещи купи и нашите гласове.

5 и 6 октомври – събота и неделя от 17 до 19 часа ще бъдем  участници в едно незабравимо преживяване с гонг, тибетски пеещи купи, но тази година в тази медитация ще участва и всеки от нас с гласа си.

Звуковите вибрации променят  и стимулират качеството  и движението на енергията в тялото,  променят посоката на енергийните потоци. По този начин звукът влияе на хората и внася изменения в постоянната вибрация на молекулите на човешкото тяло, хармонизира и лекува

Гонгът е мощен инструмент за медитативни състояния, който се използва от дълбока древност. Усещането, което постига звукът на гонга е пълното разтваряне в звука, докато не изчезне всичко. След звуковите вълни на гонга отпада вълнението на ума и слушателят попада в нулевата точка.

 

Йога и Гонг медитация е  мощна практика за пречистване и хармонизиране на енергийното тяло – аура, чакри, енергийни канали и меридиани, както и балансиране работата на двете мозъчни полукълба. Структурира енергията и възстановява нормалното вибрационно ниво на органите и клетките в организма, създавайки усещане за тонус и лекота като след дълъг, отморителен и освежаващ сън.

Ще започнем с леснодостъпни физически и дихателни упражнения от Хата Йога за около 45 мин. за раздвижване на тялото, освобождаване на физическите и енергийните блокажи и хармонизиране и балансиране на жизнената енергия (прана) в тялото. Тази част  завършва с дълбока релаксация и посяване на позитивни утвърждения за пречистване на подсъзнанието.

След това ще направим 45 минути звукова сесия гонг и тибетски купи, които ще задълбочат релаксацията и ще ви пренесат в медитативно състояние.

Това пътешествие под звуците на лечебните инструменти ще „измие“ финото ви тяло, както водата измива физическото. Вибрациите на гонга и тибетските купи са лечебни, заради простия и изчистен звук, който излъчват. Инструментите са ръчно изработени на специални честоти, които влизат в резонанс с човешкото звуково поле и освобождават нехармоничните вибрации в тялото. Когато всичко ненужно е отстранено, изгрява силата на интуицията и се връщаме към нашето естествено състояние на връзка с Висшия Аз.

Водещ:
Стойчо Георгиев – Аура диагностик и енерготерапевт.
Човешката аура представлява енергийното поле около физическото тяло. Аypaтa на здрав човек имa eлипcoвиднa или яйцeвиднa фopмa около физическото тялo и ce пpocтиpa нa 2-3 мeтpa извън него. Фopмaтa, paзмepът, цвeтoвeтe и яcнoтaтa нa тeзи цвeтoвe ca индиĸaтop зa физичecĸoтo, eмoциoнaлнoтo, миcлoвнoтo и дyxoвнo блaгoпoлyчиe. Aypaтa e yниĸaлнa зa вceĸи чoвeĸ и ce пpoмeня във вceĸи мoмeнт. Тя cъдъpжa мнoгo пoдpoбнa инфopмaция зa нac, която може да бъде получена с помощта на Аура камера.

Йога и Гонг медитация – 15 лв.

Записване на тел 0878 300 250 и 0879 284 276

Място на провеждане  залата на Yoga Place –Пловдив, улица Опълченска 13

 

 

Преди медитацията можете да направите аура диагностика  и разчитане на резултатите от измерването при Стойчо Георгиев.

Диагностиката продължава 30 мин. и ще се извършва в салон MAXIMA –улица“Бенковски“ 20 – Капана.

 

За аура камера с предварително записване на час на тел 0878 300 250- Лора Тодорова.

Цена 20 лв.